paitapohja-me.jpg

Found my art in nature

Tiedustele sähköpostilla tai lomakkeella, jos haluat tilata isompia, räätälöityjä määriä. Kyseessä on uutuustuote, joten tilauksia otetaan vastaan sähköpostilla. Jatkossa tuotteet tulevat myös verkkokauppaan.
tuote_kassi2-me.jpg

Puuvillakassi 10 l

21 € (sis. alv 24%)

Taiteilijan suunnittelema karhupiirros. Kassi on Control Unionin sertifioitua premium-laatuista puuvillaa. Tilavuus on 10 l ja kantokahvojen pituus 67 cm


Tiedustele sähköpostilla, risto@ristolehto.net.

tuote_kass20l-me.jpg

Puuvillakassi 2o l

24 €  (sis. alv 24%)

Taiteilijan suunnittelema karhupiirros. Kassi on Control Unionin sertifioitua premium-laatuista puuvillaa. Tilavuus on 20 l ja  kantokahvojen pituus 60 cm.


Tiedustele sähköpostilla, risto@ristolehto.net.

tuote_paita-me.jpg

T-paita

28 € (sis. alv 24%)

Taiteilijan suunnittelema karhupiirros. Paidan materiaali on OCS-standardin mukaista puuvillaa. Paitoja on sekä yleismallisia että naisten paitaleikkauksella.


Tiedustele sähköpostilla, risto@ristolehto.net.

Galleria

paitapohja-me.jpg
tuote_kassi2-me.jpg
tuote_paita-me.jpg

Found my art in nature

Olen kehittänyt luontoystävällisen tuotesarjan, jonka inspiraatio kumpuaa luonnosta ja taiteesta. Teen yhteistyötä kemiöläisen taiteilijan Petteri Sileniuksen kanssa. Olemme ideoineet kuvia Suomen luonnosta. Painatamme ne luontoystävällisiin tuotteisiin kuten puuvillakassit, paidat sekä hupparit.


Tilaa itsellesi tuotteitamme verkkokaupasta ja tue Suomen luontoa. Kerro näin, että haluat suojella arvokasta suomalaista luontoa, joka kuuluu vahvana osana meidän kaikkien  jokapäiväiseen elämään.


Jälleenmyyjäksi? Haluatko luontoystävälliset tuotteet myyntiin?


Tiedustele lomakkeella ja saat isommat määrät edullisemmin. Näin saat myynnistä myös katetta yrityksellesi.


Sinulla on mahdollisuus saada myös oma mainoslauseesi alkuperäisen Found my art in nature -lauseen tilalle. Voit myös tilata toiselle puolelle oman yrityksesi logon, kuvan tms.


Tuotteita myös erilaisella kuvituksella


Haluatko räätälöidyn kuvan taiteilijalta? Tiedustele lomakkeella. Räätälöimme sinulle ja yrityksellesi oman tuotesarja, jollaista ei muilla ole. Näin olet ainutlaatuinen. Kysy lisää!

shaolin%20huppari-me.jpg

Räätälöidyt yritys- ja yhteisötuotteet

Haluatko erottua ja tuoda yrityksesi sanomaa tehokkaasti?

Teemme yrityksellesi  räätälöityjä, yrityksesi imagoa nostavia tuotteita, joissa ilmennät vastuullisuutta. Voit hyödyntää olemassaolevaa mallistoamme ja lisätä siihen yrityksesi logon ja sloganin.


Tuotteet myös yksinoikeudella juuri sinulle

Haluatko, että ideoimme juuri sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi oman kuvan? Yhdistämme siihen yrityksesi logon. Näin saat ainutlaatuisen tuotteen, joita ei ole kenelläkään toisella.

alabanner-me.jpg

Tiedustele tuotteita.

Auta meitä parantamaan palveluamme palautteesi avulla.

* Pakollinen kenttä

Yhteystiedot

Doandwear Risto Lehto tmi

risto@ristolehto.net

© Doandwear Risto Lehto tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.