Mainonnan tuotteet ja palvelut!
Suunnittelusta toteutukseen ja valmiiseen tuotteeseen!
 

Räätälöidyt asusteet ja laadukkaat tuotemerkit - tilaa nyt

Haluatko erottua joukosta ja näyttää persoonallisuutesi? Tilaa kauttani juuri sinulle ja yrityksellesi tai yhteisöllesi personoidut asusteet ja muut tuotteet. Teetän sinulle juuri omaan toimintaasi sopivat vaatteet edustamaan ajatuksiasi ja toimintaasi. Tuotteet ovat tunnettujen tuotemerkkien laadukasta tuotantoa. Lisäksi teen tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia eikä niitä saa muualta.


Luontoystävällinen tuotesarja


Olen kehittänyt uuden tuotesarjan, jossa on vahvasti mukana luonto. Teen yhteistyötä kemiöläisen taiteilijan kanssa ja suunnittelemme yhdessä ideoita tuotteisiimme. Tuotesarjamme sisältää luontoaiheisia paitoja ja puuvillakasseja, jotka on valmistettu ekologisista ja kestävistä materiaaleista. Voit valita eri väri- ja kokovaihtoehtoja sekä lisätä haluamasi tekstin tai logon tuotteisiin.


Tutustu luontoaiheisiin paitoihin ja puuvillakasseihin


R

Jos haluat tilata jotain muuta kuin luontoaiheisia tuotteita, olen valmis toteuttamaan sinun toiveesi. Voit tilata kauttani erilaisia asusteita ja muita tuotteita, kuten lippiksiä, huppareita, kyniä, avaimenperiä ja paljon muuta. Voit valita tuotteet laajasta valikoimastani, joka sisältää laadukkaita tuotemerkkejä kuten Écologie, HellyHansen, Fruit of the Loom, Russell ja monia muita. Voit myös pyytää minua suunnittelemaan sinulle tuotelogon tai painatusohjeistuksen.


Tutustu tuotevalikoimaan


Graafinen suunnittelu


Olen myös kokenut graafinen suunnittelija ja tarjoan sinulle kaikki graafisen alan tuotteet ja palvelut. 


Voit tilata minulta esimerkiksi:

  • esitesuunnittelu
  • käyntikortit
  • mainokset
  • tuotelogot
  • yrityslogot


Teen sinulle tyylikkäät ja toimivat graafiset tuotteet, jotka sopivat sinun brändiisi ja viestintääsi.

 


Kotisivut yrityksellesi

Olen myös kokenut websuunnittelija ja saat kauttani tyylikkäät ja responsiiviset eli laiteriippumattomat verkkosivut. Yhdistän osaamiseni graafisesta suunnittelusta ja websuunnittelusta ja sinä saat kotisivut, jotka ovat helppokäyttöisiä, hakukoneystävällisiä ja visuaalisesti miellyttäviä.


Tutustu kotisivupaketteihin.


Kysy lisää sähköpostilla risto@ristolehto.net


Laa­tu­mer­kit ja laa­tu­kump­pa­nit

Laadukkaat tuotemerkit takaavat, että tuotteet ovat hyvin tehtyjä ja kestäviä. Käytän myös luotettavia yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta tuotteiden merkinnöissä kuten painatuksissa ja brodeerauksissa. Kysy lisää ja tehdään hyviä valintoja.


Tutustu tuotesivustoon.


Jos olet kiinnostunut tilaamaan minulta tuotteita tai palveluita, ota yhteyttä sähköpostilla risto@ristolehto.net. Kerro minulle, mitä haluat tilata ja millaisia toiveita sinulla on. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja lähetän sinulle tarjouksen.
Odotan innolla yhteistyötä kanssasi


Yh­teys­tie­dot

Doandwear Risto Lehto tmi

risto@ristolehto.net

© Doandwear Risto Lehto tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.