Mainonnan tuotteet ja palvelut!
Suunnittelusta toteutukseen ja valmiiseen tuotteeseen!
 

Kestävä kehitys on tu­le­vai­suut­ta

Haluatko osallistua talkoisiin ja silti toimia tehokkaasti yrityksesi asiaa ajaen? Haluatko ostaa itsellesi käyttöön kestävän kehtityksen ekotuotteita ja näyttää. että välität. Ekotuote ei tarkoita tyylittömyyttä vaan nyt on saatavilla kestävän kehityksen tuotteita moneen käyttöön.


Voit ostaa tuotteita itsellesi omaan käyttöön tai asiakaslahjaksi tai henkilökunnalle isompia määriä.

Alla olevat tuotteet ovat yksittäin myytäviä. Haetko yrityksellesi liikelahjatuotetta?


Found my art in nature

Tutustu luontoystävälliseen luonnosta inspiraatiota saaviin tuotteisiin. Materiaalit löytyvät Suomen luonnosta ja ovat meille tuttuja. Aiheet ovat Suomen luonnosta. 

Hyvä esimerkkejä ovat mm. Aarni-kellot ja Petteri Sileniuksen taiteilemat tuotteet.


Olen kehittänyt luontoystävällisen tuotesarjan, jonka inspiraatio kumpuaa luonnosta ja taiteesta. Teen yhteistyötä kemiöläisen taiteilijan Petteri Sileniuksen kanssa. Olemme ideoineet kuvia Suomen luonnosta. Painatamme ne luontoystävällisiin tuotteisiin kuten puuvillakassit, paidat sekä hupparit.


Tilaa itsellesi tuotteitamme verkkokaupasta ja tue Suomen luontoa. Kerro näin, että haluat suojella arvokasta suomalaista luontoa, joka kuuluu vahvana osana meidän kaikkien  jokapäiväiseen elämään.

OSTA ITSELLESI KAUPASTA!


Jälleenmyyjäksi? Haluatko luontoystävälliset tuotteet myyntiin?


Tiedustele lomakkeella ja saat isommat määrät edullisemmin. Näin saat myynnistä myös katetta yrityksellesi.

Sinulla on mahdollisuus saada myös oma mainoslauseesi alkuperäisen Found my art in nature -lauseen tilalle. Voit myös tilata toiselle puolelle oman yrityksesi logon, kuvan tms.


Tutustu Art in Nature -sarjaan

Näitä taiteilijan suunnittelemia kuvia saa myös muihin tuotteisiin kuten esimerkiksi huppareihin, kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­li­siin muistivihkoihin, laturin kanteen ja moniin muihin ekotuotteisiin. Kysy, ideoi ja toteutetaan sinun yrityksllesi tuote.


Kier­rä­tys­tuot­teet ovat kestävän ke­hi­tyk­sen tun­nus­merk­ki

Tutustu monipuoliseen valikoimaan erilaisia kestävän kehityksen tuotteita, jotka on joko valmistettu luontoystävällisten standardien mukaan tai kierrättämällä. Esimerkiksi puuvillakassit ovat joko OEKO-TEX -standardin tai Control Unionin sertifioitua premium-laatuista puuvillaa.


Kestävän kehityksen tuotteita on saatavilla niin yrityslahjoiksi kuin yksittäin itselle tai kaverille lahjaksi. 


Rää­tä­löi­dyt yritys- ja yh­tei­sö­tuot­teet

Haluatko erottua ja tuoda yri­tyk­se­si sanomaa te­hok­kaas­ti?

Teemme yrityksellesi  räätälöityjä, yrityksesi imagoa nostavia tuotteita, joissa ilmennät vastuullisuutta. Voit hyödyntää olemassaolevaa mallistoamme ja lisätä siihen yrityksesi logon ja sloganin.


Tuotteet myös yksinoikeudella juuri sinulle

Haluatko, että ideoimme juuri sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi oman kuvan? Yhdistämme siihen yrityksesi logon. Näin saat ainutlaatuisen tuotteen, joita ei ole kenelläkään toisella.Yh­teys­tie­dot

Doandwear Risto Lehto tmi

risto@ristolehto.net

© Doandwear Risto Lehto tmi. Kaikki oikeudet pidätetään.